En de winnaar is…

In het eerste deel en het tweede deel hebben we in totaal 11 reacties van leveranciers bekeken. Aan het einde hebben we een tabel toegevoegd met een verdeling in prijs en waardering en compleetheid van de offerte. Uit deze tien offertes hebben we een keus gemaakt.

Door de flex-tarieven van de campers liepen meerdere offertes al op vrijdag af. Dit leidde ertoe dat we best snel de keuze moesten maken. Helaas is Tenzing Travel daardoor al buiten de boot gevallen, hun offerte was dan wel hoog maar als ze inderdaad hun “laagste prijs”-garantie zouden nakomen, dan waren ze ruimschoots de laagste. Maar hun offerte kwam een halfuurtje nadat we de ‘winnende’ offerte hadden bevestigd.

We hebben uiteindelijk gekozen voor “Great Lakestravel”. Deze offerte was prettig leesbaar, maar dat gaf niet de doorslag. En het prijsverschil met de volgende (WTC) was maar 30 euro. Wat voor ons wel de doorslag gaf waren twee (eigenlijk kleine) details:

  • Het ontbijt in het hotel
  • De extra nacht hotel aan het einde

Aan deze laatste nacht hadden we zelf niet gedacht, maar geeft ons wat rust in de periode tussen camper inleveren en de vlucht. Dit was voor ons het verschil, maar anderen zouden in deze situatie mogelijk voor WTC hebben gekozen.

Over Jeroen

Jeroen (1973) is IAM Beheerder bij een van de grootste werkgevers van Nederland, Hij vind het leuk om de reis naar Canada voor te bereiden en dat te delen met anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *